Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Seminar bij PCO partner EYE over Teamleiderschap en Teamontwikkeling

June 4, 2018 @ 1:00 pm - 6:00 pm

€350

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Voor de eerste keer in de geschiedenis van EYE wordt de kracht van film ingezet bij een seminar over Teamleiderschap en Teamontwikkeling. Hoe creëer je een hecht team? Hoe verbeter je samenwerking? En welke soorten leiderschap horen hierbij? Dit zijn in het kort de vragen die tijdens dit seminar centraal staan. Manfred van Doorn, zeer ervaren leiderschapstrainer en Rozemarijn Dols, organisatieadviseur en managementcoach, bieden de antwoorden. Zij zullen hierbij ter illustratie veelvuldig gebruik maken van het witte doek met bekende fragmenten. Het seminar biedt daarmee letterlijk en figuurlijk een filmische kijk op het thema leiderschap.

Dit seminar vindt plaats op maandag 4 juni 2018 en richt zich op leidinggevenden en teamleden van profit en non-profit organisaties. De toegangsprijs bedraagt €350 excl. BTW, maar we geven €50 korting als men zich aanmeldt vóór 1 mei. Bij de prijs zijn het cursusboek van Manfred van Doorn, toegang tot de online cursus MovieLearning en een borrel na afloop inbegrepen.

Het is een perfecte combinatie van horen en zien, van leren en vermaak. Uiterst effectief. Wellicht is het wat voor jullie zelf en/of voor enkele van jullie relaties. Meer informatie vind je overigens in de bijlage en aanmelden kan via de site: www.eyefilm.nl/leiderschapinbeeld

Details

Date:
June 4, 2018
Time:
1:00 pm - 6:00 pm
Cost:
€350